Friday, January 22, 2010



hari ini dia gembira sangat...aku turut merasakan kegembiraan itu..dia berjaya 'score' gol masa friendly bola petang tadi...hehe...aku tau betapa dia minta sangat dengan game tu...kadang-kadang aku pun xpaham apa yang best sangat...

bayangkan la tengah-tengah 'date' bila nampak bola kat kedai mamak, habislah, menetapla aku kat situ barang sejam dua..(sayang punya pasal xmerungut masa tu)..kalau baca surat khabar(termasuk surat khabar lama), dia tetap akan menatap ruang sukan (berita tentang bola) dengan duration masa yang xmunasabah...kalau aku lak part2 gossip je..haha..lagi xleh pakai.. percaya atau tidak, aku belum pernah tengok 'hubby' aku main bola sampai game tamat..bila aku datang dengan semangatnye nak tengok dia main...ada-ada je excident yang jadi..dia kene kad merah la, atau pun kaki dia kene hentam dengan pemain lawan..aduh!!melepas je aku ni..

takleh blah la masa aku ingat, time awal-awal dulu..(masa tu ngah hangat bercinta). 'hubby' aku ni masuk la wakil maktab main bola..masa tu lawan dalam maktab..kiranya aku leh la tengok dia main kan..masa dia masuk padang(dengan gaya-gaya macho tu), dia cari aku kat tempat penonton...hahaha(ketawa berlagak)..dah macam david beckham ngan posh..




















berbalik dengan 'hubby' aku yang tengah melonjak-lonjak kegembiraan tu, dijadikan cite, dia ajak aku pegi makan, kiranya dia belanjalah..tapi aku dah makan dengan nurul lak petang tu..(rugi siot)..tapi xpelah...asik kuar malam je pun xelok juga kan..hehe..tapi, dia tetap makan dengan bangganya dengan menu pilihan beliau:
nasi putih-2
telur bungkus
otak-otak- rm 2.00

p/s: pada my hubby...sorry xdapat teman makan..

2 comments:

elynnina said...

alamak..aku xleh sama la dengan posh..aku mok...huhu..

Nurul Kornain said...

sori sbb terhalang dating korang. haha~

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates